Kexsticks med Västerbottensost och kantarellröra

Kexsticks med Västerbottensost och kantarellröra

8 ingredienser

20 min

Höstens godaste snittar som du svänger ihop på nolltid! Smakrika kexsticks toppade med krämig kantarellröra och dill.

NYHET! Kexsticks med Västerbottensost®

................

Ingredienser

portioner10 - 15 snittar
  • 1 förp Göteborgs Utvalda Kexsticks med Västerbottensost®
  • 200 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök
  • smör, till stekning
  • salt
  • svartpeppar
  • 150 g färskost
  • 1 kruka färsk dill

Gör så här

  1. Rensa kantarellerna och stek dem i en stekpanna tills de vattnats ur. Tillsätt då smöret och stek till en krispig och fin yta. Krydda med salt och peppar. Ställ åt sidan och låt svalna.
  2. Finhacka schalottenlöken och stek mjuk i smör utan att löken får färg. Ställ åt sidan och låt svalna.
  3. Hacka upp kantarellerna grovt och blanda och löken med färskosten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp röran på Göteborgs Utvalda Kexsticks med Västerbottensost® och toppa med en kvist dill. Servera tillsammans med Västerbottensost® om du önskar.
TIPS!
läs mer
Göteborgs Utvalda Oslagbar ostbricka med höstens smaker

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs utvalda!

Läs mer