Njut av det utvalda till helgen! Testa utvalda Surdegskex.
Läs mer
Ingredienser
10 - 15 stycken
1 förp Göteborgs Kex Utvalda Surdeg
200 g kantareller
1 bananschalottenlök
smör, till stekning
salt
svartpeppar
50 g Västerbottensost, riven
150 g färskost
1 kruka färsk dill
Gör så här
Rensa kantarellerna och stek dem i en stekpanna tills de vattnats ur. Tillsätt då smöret och stek till en krispig och fin yta. Krydda med salt och peppar. Ställ åt sidan och låt svalna.
Finhacka schalottenlöken och stek mjuk i smör utan att löken får färg. Ställ åt sidan och låt svalna.
Hacka upp kantarellerna grovt och blanda med löken, riven Västerbottensost® och färskost. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp röran på Göteborgs Kex Utvalda Surdegskex och toppa med en kvist dill.