Surdegskex med kantarellröra

Surdegskex med kantarellröra

9 ingredienser

20 min

Höstens godaste snittar som du svänger ihop på nolltid! Smakrika surdegskex toppade med krämig kantarellröra och dill.

Göteborgs Kex Utvalda Surdegskex
Göteborgs Utvalda Surdegskex

Göteborgs Kex Utvalda Surdegskex

Njut av det utvalda till helgen! Testa utvalda Surdegskex.

Läs mer

Ingredienser

10 - 15 stycken
  • 1 förp Göteborgs Kex Utvalda Surdeg
  • 200 g kantareller
  • 1 bananschalottenlök
  • smör, till stekning
  • salt
  • svartpeppar
  • 50 g Västerbottensost, riven
  • 150 g färskost
  • 1 kruka färsk dill

Gör så här

  1. Rensa kantarellerna och stek dem i en stekpanna tills de vattnats ur. Tillsätt då smöret och stek till en krispig och fin yta. Krydda med salt och peppar. Ställ åt sidan och låt svalna.
  2. Finhacka schalottenlöken och stek mjuk i smör utan att löken får färg. Ställ åt sidan och låt svalna.
  3. Hacka upp kantarellerna grovt och blanda med löken, riven Västerbottensost® och färskost. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp röran på Göteborgs Kex Utvalda Surdegskex och toppa med en kvist dill.
TIPS!
Fler tips!
Göteborgs Utvalda Oslagbar ostbricka med höstens smaker

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs utvalda!

Läs mer