Jessica Frejs melonsallad med fetaost

20 m
4
Jessica Frejs melonsallad med fetaost
Foto: Jessica Frej
20 m
4

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 1 lime
  • 1 liten vattenmelon (motsvarande 1 liter i kuber)
  • 1 galia melon
  • ca 300 g fetaost
  • 1 knippe mynta
  • 3 msk olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Finhacka rödlöken och lägg i en skål. Pressa över limejuice.
  2. Skär melon och fetaost i kuber och lägg i skålen.
  3. Hacka myntan grovt och lägg i skålen.
  4. Häll över olivolja och lite nymalen svartpeppar. Blanda om och servera.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Fruktredskap från kända varumärken

Fruktredskap från kända varumärken Se fler

Fler goda recept