I samarbete med PAUL OCH THOM

Grillad quinoasallad med nektarin och granatäpple

7 röster
30 m
4
Grillad quinoasallad med nektarin och granatäpple
Foto: Köket

Den här quinoasalladen med grillade nektariner, fetaost och granatäpple är ett perfekt tillbehör till grillkvällen! Och lika god att äta som den är som sommarlunch. Toppa med dadelbalsamico från Paul&Thom.


Tips! Passa på att grilla lite extra nektariner och servera med söta tillbehör till efterrätt.

Visa mer
30 m
4

Du behöver

  • quinoa till 4 portioner
  • 3 nektariner
  • 0,5 citron
  • 65 g rucola
  • 150 g fetaost
  • 1 dl granatäpple
  • 1 skvätt Paul&Thom dadelbalsamico

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Dela nektarinerna och ta ur kärnan. Pressa över citron över snittet. Hetta upp en grillpanna (eller grill) och fräs nektarinerna på båda sidorna så de får en härligt stekt yta.
  3. Blanda quiona i en skål tillsammans med rucola. Smula över fetaost, strö över granatäpple och lägg ut nektarinerna. Avsluta med att ringla rikligt med dadelbalsamico över salladen.
3 april 2018

Fler goda recept