Strö salt och honung på laxen, blanda och grava i ca 20 minuter.
Skala och strimla mangon.
Blanda sedan alla ingredienser till limedressingen.
Hetta upp en stekpanna (alt. grill utomhus). Dela isbergssalladen på hälften eller i tre delar om de är stora. Grilla eller stek salladen utan fett tills den får en fin och grillad färg, gör samma på andra sidan. Det tar ungefär 2-3 minuter per sida. Lägg upp salladen på ett stort fat och ställ tillbaka stekpannan på värmen.
Blanda mangon med limedressingen och lägg ovanpå salladen.
Skär laxen i bitar om 5 cm. Skär sedan i tre bitar fast inte helt rakt igenom så laxen fortfarande hänger ihop på ena sidan. Halstra laxen hastigt på ena sidan i stekpannan alt. bränn av med en brulee brännare.
Lägg laxen ovanpå mangon, klicka över crème fraiche, lägg på koriander, toppa med ett räkchips och korianderfrön.