Grilla på riktigt

Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.

Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!

Recept från boken

Hängmörad ryggbiff med kappa
Betyg: 5 av 5 (2 röster)

Hängmörad ryggbiff med kappa

Per Ehrlund
1 h
ENKELT
Körsbärstomater med vitlök
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Körsbärstomater med vitlök

Per Ehrlund
45 min
rökta räkor
Betyg: 5 av 5 (4 röster)

Rökta räkor

Per Ehrlund
1 h
Kryddrubbad fläskhare
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Kryddrubbad fläskhare

Per Ehrlund
1 h