God & krämig fetaostsill

6 röster
5-10 m
4
Abba fetaostsill
Foto: Abba

Kungshamn, lagrad i bergrum, kunskap, högsta kvalité, lagras likt fint vin vin, gör din egen sill - snabbt och smidigt!

Abba 5 minuterssill produkt
5-10 m
4

Du behöver

  • 1 förp Abba sill på 5 minuter
  • 1 limefrukt, skal
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 grön chilifrukt
  • malen spiskummin, 1 knivspets
  • 150 g fetaost
  • 1 knippe salladslök

Gör så här

  1. Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten.
  2. Skiva chilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen.
  3. Tillsätt en knivspets spiskummin och smula ner fetaosten.
  4. Slanta salladslöken fint. Skär önskad storlek av sillfiléerna och blanda ner alltsammans.
  5. Slå upp i en fin burk, stäng locket på burken och förvara i kylskåp cirka 1-2 dagar innan ni äter för maximal smak.
Tips!
Abba basilikasill

Abba tipsar!

Vill du ha fler goda recept med sill? Klicka här!

29 november 2016