I samarbete med Abba

God & krämig fetaostsill

5-10 m
4
Abba fetaostsill
Foto: Abba
5-10 m
4

Du behöver

  • 1 pkt 5-minuterssill, Abba
  • 1 lime, skal
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 grön chili
  • 1 knivspets spiskummin
  • 150 g fetaost
  • 1 knippe salladslök

Gör så här

  1. Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten.
  2. Skiva chilin tunt och blanda ner i bunken, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen.
  3. Tillsätt en knivspets spiskummin och smula ner fetaosten.
  4. Slanta salladslöken fint. Skär önskad storlek av sillfiléerna och blanda ner alltsammans.
  5. Slå upp i en fin burk, stäng locket på burken och förvara i kylskåp cirka 1-2 dagar innan ni äter för maximal smak.
Kommentera receptet

Fler goda recept