Indisk myntayoghurt- Raita

36 röster
10 min
4
Indisk myntayoghurt- Raita
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Till den hett kryddade indiska maten passar det med en svalkande sås.

Visa mer
10 min
4

Du behöver

  • 2 dl matyoghurt (eller turkisk yoghurt)
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, malen
  • 1 krm spiskummin, mald
  • 1 krm paprikapulver
  • 1,5 tsk färska korianderblad, finhackade
  • 1,5 tsk torkade myntablad
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skölj och finhacka den färska koriandern. Vispa upp yoghurten i en skål.
  2. Krydda med salt, peppar, spiskummin och paprika.
  3. Rör ner koriander och mynta. Låt stå kallt till servering
4 september 2008

Laddar fler recept...