Burgare på vildsvin
Burgare på vildsvin
17 ingredienser
En hamburgare med vilda smaker serveras med en kall ostsås och ketchup gjord på röda vinbär.
Ingredienser
Hamburgare
- 500 g vildsvinsfärs (grovmalet)
- 1 msk ketchup
- 1 msk dijonsenap
- salt (efter smak)
- svartpeppar, grovmalen (efter smak)
- 1 msk färsk bladpersilja, finhackad
Kall ostås
- 50 g färskost
- 100 g cottage cheese
- 0,75 dl crème fraîche
- 1 msk gräslök, finskuren
- salt (efter smak)
- peppar (efter smak)
Serveras med
- 8 hamburgerbröd (små)
- 1 rödlök, skuren i tunna skivor
- 8 skivor bacon, knaperstekt
- 2 tomater, tunt skivade
- rucolasallad
Gör så här
Hamburgare
- Blanda färs och kryddor.
- Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem.
Ostsås
- Mixa alla ingredienser till såsen. Ställ kallt.
- Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär.