Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Fläderdressad regnbåge med gurka och krispig sallat
Fläderdressad regnbåge med gurka och krispig sallat
Betyg: 3 av 5 (4 röster)
4
Spara
Av:
Klas Lindberg
Från:
Nyhetsmorgon
7
ingredienser
20 min
Fisk
Förrätter
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Se Klas Lindberg laga receptet
Ingredienser
portioner
50 g regnbåge, tunt skivad, ca 2 mm
3 gurkor, delikatessgurka, tunt skivad på längden, ca 2 mm
2 tsk fläderblomssaft, koncentrerad
rapsolja
salt
Till servering
8 blad hjärtsallad
4 msk crème fraîche
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dressa regnbågen med flädersaft, rapsolja och lite salt. Låt dra i 10 minuter.
Forma regnbågen och gurkan till 8 små rosor.
Lägg en klick créme fraîche på sallatsbladet och toppa med rosen.
Dekorera gärna med fläderblommor.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut