Enkla och goda drinkar till grillkväll, kalas och vårfest

Skål för vårvärmen! Här hittar du ruskigt goda fördrinkar som är enkla att fixa till gästerna, både med och utan alkohol.

Studentmottagning, grillfest eller en helt vanlig, härlig helg med god mat? Inget får gästerna att känna sig så välkomna som att bjuda på en god fördrink! Här hittar du recept på några riktigt enkla men supergoda drinkar med vårens och försommarens härligaste smaker - vi snackar rosévin, rabarber, läskande fläder och pigga örter...mm. Kolla in recepten nedan!   

Tina Nordströms recept på vit sangria med mynta >>

Ett glas sangria är nästan ett måste när du besöker Spanien! Det här är sangria på Tinas sätt, med vitt vin, cointreau och mynta.

Läskande god birra limone >>

Gör en fräsch och superenkel öldrink med citron - Ljuvlig gott och svalkande!

Lelias goda gurklemonad >>

En otroligt fräsch och frisk drink med gurka, citrus, mynta, citrongräs och ingefära. Servera den precis som den är eller spetsa den med lite gin och svartpeppar.

Så gör du alkoholfri mojito >>

Använd drinkmix till en alkoholfri mojito som är minst lika god som den vanliga!

Gör drink på citronsorbet >>

Tina Nordströms bubbliga "Sgroppino" är en dröm till grillkvällen!

"Frossé" för rosévinsälskaren >>

Vårens och sommarens fräschaste drink - rosévin som mixas med frysta jordgubbar och limesaft. Tips! Välj ett rosévin utan alkohol för en alkoholfri variant.

Fruktig bål med vitt vin >>

Bål med frukt och vin. Serveras kall. Räkna med 2-4 dl per person.

Ljuvliga rabarberbubblor >>

Försommarens godaste drink! Mousserande vin med rabarberpuré. Lika fräsch som god. Tips! Rabarberkompotten blir mer än vad som behövs till drinkarna, gör gärna Jessicas goda rabarberdessert av resten.

Pigg och god fläderspritzer >>

Fläderspritzer på vitt vin och koncentrerad flädersaft med hallon, mynta och citron. Toppa med sodavatten för en fräsch och bubblig fördrink.