Rosétorsk med färsk spenat

Rosétorsk med färsk spenat
Foto: Olof Skipper
Anna Skipper
Anna Skipper

Rosétorsk med färsk spenat

31

6 steg att laga

10 ingredienser

40 min

Superlätt recept på god torsk som alla kan laga. Passar även dig som går på LCHF.

Ingredienser

portioner2 portioner
  • 400-500 g torsk
  • 3 dl grädde
  • rosépeppar
  • 5 dl babyspenat
  • 10 körsbärstomater
  • 0,5 fiskbuljongtärning
  • salt
  • peppar
  • rucolasallad
  • pinjenötter

Gör så här

  1. Koka upp grädden, tillsätt fiskbuljongen och häll i rosépeppar efter smak.
  2. Salta och peppra.
  3. Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form.
  4. Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
  5. Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter.
  6. Servera med ruccolasallad och pinjenötter.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Abba Kolja i dill o räksås

Goda fiskrecept

5 goda fiskar som passar till vardags

Läs mer