Crostini al pomodorini e pesto - Crostini med körsbärstomater och pesto

Crostini al pomodorini e pesto - Crostini med körsbärstomater och pesto
Foto: Barilla
Christian Campogiani
Christian Campogiani

Crostini al pomodorini e pesto - Crostini med körsbärstomater och pesto

4 ingredienser

15 min

Ett trevligt och lättlagat inslag på buffén, som förrätt eller som drinktilltugg!

Ingredienser

portioner

crostini

  • 2 tjocka skivor vitt lantbröd, helst 1 dag gammalt
  • 2 msk smör

Tomat- och pestoröra

  • 20 körsbärstomater, skurna i tunna skivor
  • 2 msk Pesto Genovese

Gör så här

  1. Crostini:Stek brödskivorna i smör i en stekpanna. Skär brödet i trekanter, ca 5 stycken per brödskiva.
  2. Tomat- och pestoröra:Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast.