Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

rödbetor med chèvre
Foto: tv4

Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

438

3 steg att laga

6 ingredienser

1 h

En enkel och god förrätt som alltid går hem - rödbetor, chevré, nötter och honung.

Receptet kommer från tv-programmet Halv åtta hos mig och är komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 4 rödbetor
  • 200 g getost
  • honung, flytande
  • pinjenötter
  • salt
  • rucolasallad

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min.
  2. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak.
  3. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt och servera med några ruccolablad.
TIPS!
läs mer
Kokt torsk med äggsås

Tips på goda fiskrecept

Här har vi samlat kockarnas populäraste fiskrecept!

Läs mer