Rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter

1 h
4
Spela video rödbetor med chèvre
Foto: tv4

En enkel och god förrätt som alltid går hem - rödbetor, chevré, nötter och honung.

Receptet kommer från tv-programmet Halv åtta hos mig och är komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

2 april 2014
1 h
4

Du behöver

  • 4 rödbetor
  • 200 g getost
  • flytande honung
  • pinjenötter
  • salt
  • ruccola

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min.
  2. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak.
  3. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt och servera med några ruccolablad.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Kastruller från kända varumärken

Kastruller från kända varumärken Se fler

Fler goda recept