Bönsallad med oliver, paprika och crostini

Foto: Zeta
Bönsallad med oliver, paprika och crostini
12 ingredienser
15 min
En snabb, lättlagad och god bönsallad - perfekt som lunch, till grillat eller till buffén. Krispigt, härligt och välsmakande med oliver, bönor och grillad paprika.
Zeta Ekologiska Kidneybönor

Zeta Ekologiska Kidneybönor
Ekologiska kidneybönor från Zeta passar utmärkt i sallader eller kryddiga rätter - mild smak och fast konsistens.
Läs mer
Ingredienser
- 300 g savoykål, tunt strimlad
- 1 rödlök, tunt skivad
- 12-16 körsbärstomater, delade
- 1 burk Zeta Cerignolaoliver urkärnade
- 1 förp Zeta Ekologiska Kidneybönor, avsköljda
- 1 burk Zeta Paprika strimlad & grillad, avrunnen
- 20-25 Zeta Crostini Naturella
- 70 g salladsmix
- 1 msk Zeta Balsamvinäger rosé
- 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso
- salt
- peppar
Gör så här
- Strimla savojkål och rödlök tunt. Halvera tomaterna och lägg alla grönsaker, oliver och bönor i en stor skål.
- Bryt ner crostini och vänd ihop alltsammans med vinäger, olivolja, salt och peppar.
- Lägg upp på ett fat och servera.
TIPS!