Sabayonnegratinerade bär

Foto: TV4
Sabayonnegratinerade bär
4 ingredienser
30 min
Toppas med en maräng.
Vintips från Blossom
Jean Louis Blanc de Blanc 7425
Blossom bjöd även på
Kolla in alla recept på
Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- 4 äggulor
- 4 äggvitor
- 2-4 msk strösocker
- 2 msk granatäpplejuice
Gör så här
- Vispa äggulor och hälften av sockret i en kastrull på svag värme så att det blir ljust och fluffigt.
- Fyll dessertskålar med bär och häll på äggtoddyn.
- Ställ in i ugnen i cirka 5 minuter.
- Vispa äggvitorna och resten av sockret hårt till maräng.
- Ta ut skålarna ur ugnen och klicka på maräng och sedan in igen i 5 minuter till eller tills du ser att marängen får lite färg.