Blixtsnabb tortillapizza med portabello och korv

Blixtsnabb vegopizza med "ost & korv" Kung Markatta
Foto: Köket.se

Blixtsnabb tortillapizza med portabello och korv

9 ingredienser

15 m

Vegetarisk pizza på tortillabotten toppad med tomatsås, portabellosvamp, rökig vegokorv och rosmarin. Middagen klar på nolltid!

Tips! Välj en vegansk pizzaost så blir pizzan helt vegansk.

Ingredienser

portioner
  • 4 tortillabröd
  • 2 msk Kung Markatta Tomatpuré
  • 1 förp Kung Markatta Vegokorv rökt
  • 2 portabellosvampar
  • 0,5 rödlök
  • 2 dl vegansk pizzaost, riven
  • torkad rosmarin
  • flingsalt
  • ev rucolasallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på högsta värme grill.
  2. Bred ut ett tunt lager tomatpuré på tortillabottnarna.
  3. Slanta 4 korvar, skiva svampen och löken. Fördela över pizzorna och toppa pizzorna med osten, rosmarin och flingsalt.
  4. Grädda pizzorna i ca 5 minuter eller tills de fått fin färg. Toppa med rucola om du önskar.