BOB pannkaka absBOB logo svg

Barnens bästa mellanmål - tips och recept

Till skolutflykten, efter skolan eller för en mysig mellisstund tillsammans på helgen. Här är 5 tips och recept på pyssliga, goda och mättande mellanmål som barnen älskar!

Pyssligt mellis med BOB Squeezy

Med den smarta Squeezy-flaskan är det enkelt att låta kreativiteten flöda och få barnen att sitta ner en stund och pyssla. Duka fram pannakakor, frukter, bär och annat gott för en pysslig mellisstund tillsammans.

BOB pannkakor ABC

Lite matigare pannkakor

Klassiska pannkakor i alla ära, men ibland vill man göra lite matigare och mer mättande varianter. Testa att göra citronplättar med kvarg, pannkakor med mixade vita bönor i smeten eller mättande bananpannkakor.

Pannkakor med vita bönor

Förberett och klart med overnight oats

Overnight oats är perfekt att ha färdig i burkar hemma i kylen - mättande, gott och enkelt för barnen att plocka fram efter skolan. Testa det här magiskt goda receptet på **overnight oats med hemgjord granola och BOB lingonsylt**.

Overnight oats med granola och lingonsylt

Enkla och bra smoothies

BOB BARA BÄR & frukt är passar perfekt i smoothies istället för färska eller frysta bär, för det innehåller just bara bär och frukt. Testa det här receptet på en **enkel och god smoothie** som är en stor favorit hos barnen.

Smoothie

Pannkaksmuffins - perfekt för utflykten

Som ungspannkaka i muffinsformat! Pannkaksmuffins är enkla att fylla med sylt, bär och grädde och att äta med händerna utan att det kladdar. Packa bara ner några **pannkaksmuffins** och en flaska BOB Squeezy och du har den perfekta utflyktsmaten!

Pannkaksmuffins

Fler tips på mellanmål

POPULÄRT
Bananpannkakor med blåbärsmascarpone
BOB Finaste regnsbågspannkakorna
BOB Halloweenkakor
BOB silver dollar pancakes
BOB Pumpapannkakor till halloween
BOB Pannkaksspaghetti NY
ENKELT
BOB cereal pancakes
Ris a la malta med sylt och bär BOB