• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Årets julsill på Långbro 2017

Fredrik Erikssons fisklagarskola
Fredrik Erikssons fisklagarskola

Årets julsill på Långbro 2017

2 steg att laga

8 ingredienser

En mycket uppskattad variant med inspiration från gubbröran.

Ingredienser

  • 4 inlagd sill, filéer
  • 8 ansjovisfiléer
  • 2 msk orökt kaviar
  • 1 dl majonnäs
  • 2 ägg, kokta och grovhackade
  • 1 dl rödlök, finhackad
  • 1 knippe gräslök, finhackad
  • 1 knippe dill

Gör så här

  1. Skär sillen och ansjovis i fina bitar lägg ut på ett fat.
  2. Blanda kaviar och majonnäs, klicka ut det på fisken. Strö det kokta ägget över. Sedan gräslök och rödlök. Avsluta med små dillvippor