Vit kladdkaka med hallon och kolasåsKungsörnen loggo NY2

3 kladdkakor som ingen kan motstå

Kladdkaka är en favorit hos många och inte undra på med sin kladdiga mitt och härligt sega kanter. Här har vi samlat tre uppiffade och oemotståndligt goda varianter på klassikern. Vilken blir din nya favorit?

Kungsörnen Kladdkaka bakmix Tips! Med Kungsörnens färdiga mix får du den p-e-r-f-e-k-t-a kladdkakan på nolltid! Du kan äta den som den är eller addera topping för att ta det ytterligare en nivå.

1. Mörk kladdkaka

Mörk kladdkaka är den klassiska varianten som de allra flesta har prövat. Här har vi adderat en chokladig marängtopping som gör detta till en riktig proffskaka att bjuda familj och vänner på. Går snabbt att baka - och lika snabbt kommer den ta slut!
Se receptet här!

2. Vit kladdkaka

Vit kladdkaka är inte lika vanligt men minst lika gott! Här med en krämig frosting, sötsyrliga hallon och kolasås som fullkomligt smälter i munnen. Behöver vi säga mer? Du måste prova helt enkelt.
Se receptet här!

3. Cookie Dough-kladdkaka

Kladdkaka + kakdeg = sant. Båda delarna går lika snabbt och resultatet blir dubbelt så gott! Servera med en klick grädde och citronmeliss och du är i kladdkakehimlen.
Se receptet här!

Fler kladdiga kakor

Vit kladdkakegrotta med grädde och bär
Mugcake med Polly
POPULÄRT
Vit kladdkaka med passionsfruktgrädde