Västerbottensgratinerade fiskbullar

Västerbottensgratinerade fiskbullar
Foto: köket.se

Västerbottensgratinerade fiskbullar

2

4 steg att laga

7 ingredienser

15 m

Tilltugg eller roligt plock till buffén. Dessa gratinerade fiskbullar går hem hos både stora och små!


Fiskbullar i buljong Abbba

Abba fiskbullar består av fin MSC-märkt fiskfilé av kolja, torsk och sej.

Ingredienser

portioner6 - 8 bufféportioner
  • 1 förp Abba fiskbullar i buljong
  • 1 dl ströbröd
  • 25 g smör, rumsvarmt
  • 1,5 dl västerbottensost, riven
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • salt
  • persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt fiskbullarna rinna av i en sil eller durkslag.
  2. Blanda samman ströbröd, smör, riven ost, finhackad rödlök och lite salt.
  3. Lägg upp fiskbullarna i en ugnssäker form och fördela ströbrödsblandningen över dem. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter eller tills de fått fin färg.
  4. Toppa med persilja och servera varma.