Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Shop
Podden
Sök
visa meny för konto
Pyttipanna
Foto: Malte Danielsson
Pyttipanna
22
Spara
Av:
Ulrika Davidsson
Från:
Förkväll
10
ingredienser
En klassisk pyttipanna. Nyttig och bra mat!
Vardagsmiddag
Husmanskost och receptklassiker
GI
Glutenfritt
Snabbt
Pytt
Ingredienser
12 potatisar, kokta kalla, av fast sort
200 g lövbiff (eller ryggbiff)
150 g rökt sidfläsk
1 förp bacon
1 gul lök
3 msk smör
salt (efter smak)
svartpeppar (efter smak)
Tillbehör
ägg, stekta
inlagda rödbetor
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Skala och skär potatisen i tärningar.
Skär köttet och sidfläsket i tärningar.
Strimla baconen.
Skala och finhacka löken.
Hetta upp en stekpanna med 2 matskedar smör och bryn kött, fläsk, bacon och lök i några minuter.
Sänk värmen och tillsätt potatistärningarna och en klick smör till.
Salta och peppra efter smak.
Strö på hackad bladpersilja.
Servera med stekta ägg och rödbetor.
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut