Laktos- och sockerfri mangoglass

Laktos- och sockerfri mangoglass
Ulrika Hoffer
Ulrika Hoffer

Laktos- och sockerfri mangoglass

Av: Ulrika Hoffer

Från: Nyhetsmorgon

3 ingredienser

5 min

Mangoglass gjord på endast fryst mango och cashewnötter/avokado. Enkelt, nyttigt och gott!
Barnens favorit. Barnens kompisars favorit. Barnens kompisars föräldrars favorit. Barnens släktingars favorit. Barnens släktingars vänners favorit. Du förstår – den är helt enkelt oemotståndlig i sin enkelhet. /Ulrika Hoffer

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 1 dl cashewnötter (naturella, eller 0,5 avokado)
  • 250 g fryst mango
  • vatten, kokande

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Mixa nötterna, eller avokadon, och mango till en slät kräm. Tillsätt lite kokande vatten medan du kör om du vill ha mjukglasskonsistens. Ät direkt.