Bryt upp krabborna. Du kan behöva skära med en kniv runt linjen på skalets undersida för att lossa undersidan. Se till att det blir fina skålar kvar av skalen.
Rensa ut allt kött från krabborna och klorna. Köttet närmst skalet skär du i skivor och sparar till att lägga tillbaka i skalen efter stuvningen. Ta även vara på spadet till stuvningen.
Fräs smöret och rör i mjöl.
Ta av kastrullen från värmen och häll i mjölken och spadet från krabborna under omrörning.
Sätt tillbaka kastrullen på värmen och koka sakta i 2–3 minuter. Smaksätt med yuzu-kosho (eller finhackad picklad jalapeno och lite citronsaft).
Smaka av och tillsätt eventuell mer yuzu-kosho för hetta och kanske lite salt.
Fördela det vita krabbköttet i skalen, häll stuvningen över och toppa med krabbköttet som satt närmst skalet. Toppa krabborna med riven lagrad ost.
Rosta panko och torkad dragon i en torr stekpanna tills det blir gyllenbrunt.
Lägg ut ugnsfolie på en ugnsfast form. Lägg i krabborna och gratinera dem i ugnen (med endast övervärme) i ca 10 minuter, osten ska smälta och bli fint gratinerad.
Ta ut krabborna och toppa med rostat ”dragonpanko” och servera med färsk citron och bröd.