Tryffelpopcorn med parmesan

Tryffelpopcorn med parmesan
Foto: Martin Botvidsson
björn frantzenKocknas-kamp-2017 Viktor-Westerlind
björn frantzenKocknas-kamp-2017 Viktor-Westerlind

Tryffelpopcorn med parmesan

7 ingredienser

Ta fredagssnackset till en helt ny nivå med dessa lyxiga tryffel- och parmesanpopcorn.

Recept ur boken The Flying Elk - gastropub by Björn Frantzén

Ingredienser

Håll skärmen tänd
  • 100 g popcorn
  • 1 msk hasselnötsolja
  • 1 tsk tryffelolja
  • 2 tsk svamppulver
  • 1 dl parmesanost, finriven
  • 10 g tryffel, hyvlad
  • salt

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Poppa popcornen enligt paketet. Krydda med salt. Vänd upp med hasselnötsolja, tryffelolja och svamppulver, vänd ner hälften av osten. Toppa med ost och hyvlad tryffel.