Tonfiskröra i baguette

NYHET
koket.se
Tonfiskröra i baguette
karoline pettersson profilbild
karoline pettersson profilbild

Tonfiskröra i baguette

10 ingredienser

20 m

En krämig röra med tonfisk passar perfekt att använda som fyllning i en baguette. På nolltid har du en perfekt lunchmacka!

Se Karoline Pettersson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 4 burkar tonfisk i vatten
  • 2 rödlökar
  • 2 jalapeños
  • 2 dl lättmajonnäs
  • 4 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 baguetter (fullkorn)
  • 1 sallad

Gör så här

  1. Häll av vattnet från tonfisken.
  2. Finhacka rödlök och jalapeño.
  3. Blanda tonfisk, hackad rödlök, jalapeño, majonnäs, crème fraiche, citronsaft, salt och peppar till en röra.
  4. Dela baguetterna, lägg i några salladsblad och klicka i tonfiskröran.