Svampfyllda krustader

0 röster
4
Svampfyllda krustader
Foto: TV4
4
4 portioner

Du behöver

  • 150 g färsk svamp
  • 2 tsk smör
  • salt och malen vitpeppar
  • 20 krustader

Stuvning:

  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl grädde
  • 0,5 tsk salt

Gör så här

  1. Borsta svampen noga och tärna den. Lägg den i kall panna, hetta upp och fräs tills vätskan kokat bort. Lägg i smöret och fräs svampen. Krydda med salt och peppar.
  2. Fräs mjöl och smör, tillsätt grädde och rör tills stuvningen är slät. Låt koka upp, sänk värmen och sjud på svag värme i 3-5 minuter. Tillsätt svampen.
  3. Fyll krustaderna och servera genast.
13 augusti 2009

Fler goda recept