Finhacka citrongräs och chili och blanda ihop i en skål eller djup tallrik.
Skiva och skär tofun till rutor, ca 4x4 cm. Klappa den ordentligt med hushållspapper för att få bort överflödig vätska. Krydda med
salt och vänd sedan i citrongräs- och chiliblandningen.
Hetta upp olja i en panna och stek tofun tills den får lite färg och en krispig yta.
Dressing
Finhacka chili och koriander. Skala och finhacka rödlök. Blanda ihop chili, lök, pressad vitlök, lime, soja, sesamolja och koriander och ställ åt sidan.
Nudelsallad
Hacka grönsakerna till fina stavar.
Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. Sila dem och skölj med kallt vatten, låt rinna av ordentligt. Om nudlarna är väldigt långa kan du klippa dem kortare med en sax.
Blanda ihop nudlarna och grönsakerna. Blanda ner dressingen och servera med tofun.