Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Shop
Podden
Sök
visa meny för konto
Nubberöra
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Nubberöra
18
Spara
Av:
Sacha Smederevac
10
ingredienser
10 min
En riktig klassiker!
Påskmat
Midsommarmat
Fest
Ingredienser
1 förp matjessill
4 ägg
0,5 gul lök
0,5 rödlök
2 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1 förp röd stenbitsrom
1 knippe dill
1 knippe persilja
Till servering:
knäckebröd
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Hårdkoka äggen.
Häll av sillspadet och dela sillen i centimeterstora bitar.
Finhacka löken och lägg ner den och sillen i en bunke.
Tillsätt alla ingredienser utom ägg och persilja och blanda ihop.
Lägg upp röran på knäckebrödsskivor och garnera med hackat ägg och persilja.
Servera gärna med öl och snaps.
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut