Så rengör du rostfria ytor diskho

Så rengör du rostfria ytor - två enkla tips!

Visst är rostfritt både stilrent och snyggt - men kan ibland kännas hopplöst att hålla rent. Här ger vi två enkla tips hur du får skinande rena ytor i ett nafs!

Visst kan det kännas hopplöst med dessa ständiga fingeravtryck på rostfria ytor. Men misströsta ej - tur att det är så enkelt att rengöra! Vad sägs om dessa två superenkla tips?

1. Rengör med ättika

Vad vore husmorstips utan ättika? Blanda 1 del ättika med 3 delar vatten i en sprayflaska och spraya över dina rostfria ytor. Torka av med hushållspapper. Ta sedan en dutt olivolja eller matolja på en svagt fuktig mikrofibertrasa och gnugga in på det rostfria stålet. Ta sedan en torr trasa eller handduk och polera - vips ser ytorna som nya ut!

2. Rengör med diskmedel/såpa

Blanda några droppar såpa eller diskmedel med lite varmt vatten. Ta en mikrofibertrasa och doppa i blandningen och torka de rostfria ytorna. Gnugga sedan med en torr trasa för att få en högglansig yta.

Är det bara några fettfläckar kan du bara enkelt ta en torr handduk/ trasa/ hushållspapper med en dutt diskmedel och polera direkt.