- 300 g Gustavskorv
- 1 äpple
- 0,5 rödlök
- 7 cm purjolök
- 2 dl majonnäs
- pepparrot, riven, efter smak
- salt, efter smak
- peppar, efter smak
- 4 skivor vitt formbröd
- smör, till stekning
Rökig korvtoast med pepparrot
Foto: TV4
Du behöver
Servering
- ruccola
- balsamicocreme
- coctailtomater
- färsk persilja
Gör så här
- Skär Gustavskorven i små kvadratiska bitar.
- Skala och riv äpplet.
- Hacka rödlök och purjolök fint.
- Blanda allt i en skål tillsammans med majonnäsen.
- Smaka av med riven pepparrot, salt och peppar.
- Stek brödet, i smör, på båda sidor
-
Vid servering
Toppa det nystekta brödet med korvröran. - Servera med ruccola, tomat, balsamicocreme samt en kvist persilja.
8 november 2017