Strö på ett tunt lager salt på köttsidan och låt rimma i ca 10-20 min.
Smörstek torsken med skinnsidan först salta och peppra.
Lägg över bitarna på en plåt kör i ugn på 175 grader i ca 5-10 min
Skär ner fläsket i 0,5 cm stora tärningar rista i torr panna några minuter tills det blivit krispigt.
Tryffelpotatispuré:
Skala och koka potatisen. Pressa den och blanda med uppvärmd gräddmjölk till bra konsistens smaksätt med salt & peppar och finhackad tryffel. Plus tryffeloljan.
Guineapepparsky:
Skala och grovhacka löken. Grovmal pepparn. Fräs lök och drygt hälften av pepparn utan att det får färg och tillsätt fond och vin, låt reducera till nästan hälften. Sila över i en annan kastrull (försök få med lite av pepparn) tillsätt resten av pepparn. Smaka ev av med lite salt
Såsen bör ej vara speciellt salt pga. den rimmade torsken och sidfläsket.