Renskavstoast med champinjoner och bacon

1 röst
45 m
4
45 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 gul lök
  • smö, till stekning
  • 5 champinjoner
  • 0,5 förp bacon
  • 250 g fryst renskav
  • salt
  • peppar
  • 1 dl grädde
  • 4 skiva formfranska
  • 1 msk färsk persilja, till garnering
  • 1 körsbärstomater, till garnering
  • , till garnering

Gör så här

  1. Hacka löken och bryn den i smör. Skär champinjonerna i små bitar och fräs.
  2. Klipp baconen i centimeterstora bitar och bryn dem också.
  3. Stek sedan den halvtinade renskaven i ett par minuter tills den får färg. Tillsätt lite vatten och salt och peppar och låt puttra i cirka 10 minuter. Slå sedan på grädden och låt koka in.
  4. Tillsätt bacon, svamp och lök och servera sedan på ett smörstekt vitt bröd. Dekorera med persilja, cocktailtomat och salladsblad.
2 december 2019