Chokladfondue

Chokladfondue
Foto: TV4

Chokladfondue

Av: Ralf Gyllenhammar

Från: Klockan nio hos stjärnorna

4 ingredienser

15 min

En rolig efterrätt som serveras med färsk frukt och marshmallows.

Vintips från Ralf
Strega art nr 706

Ralf bjöd även på

Brakbuffé à la Markus

Halstrad tonfisk

Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 200 g mjölkchoklad
  • 1 dl grädde
  • blandade färska frukter
  • marshmallows

Gör så här

  1. Koka upp grädden och rör ned chokladen, håll varm i en choklad fonduegryta.
  2. Skiva den färska frukten i medelstora bitar som går lätt att doppa i fonduegrytan.
  3. Lägg upp i skålar och servera frukten och marshmallows så att alla runt bordet kan doppa den i chokladfonduen.