Pulled Eggplant Vindaloo

50 m
6
50 m
6

Du behöver

  • 2 aubergine
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 msk ingefära, hackad
  • matolja
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk vindaloo paste
  • 2 msk kokosmjölk
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk ättika
  • 2 msk svarta bönor, kokta
  • salt

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 230-250 grader beroende på din ugns kapacitet.
  2. Lägg auberginerna hela som dom är på en plåt och baka dem i 30 min i den höga värmen. Ta ut dem och låt dem svalna lite sedan kan du dra isär auberginen i mindre bitar. Spara även vätskan som blir.
  3. Stek lök, vitlök och ingefära mjukt i olja. Tillsätt tomatpuré, vindaloo, kokosmjölk, socker och ättika.
  4. Lägg i auberginen och svarta bönor. Låt det koka ihop på svag värme i ca 10 minuter. Smaka av med salt och servera till Bhangra tacos eller som det är till lite ris.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept