Portionen under tian: Äta ute

Att äta ute är ett underbart sätt att umgås på. Särskilt om man planerar att äta sin middag ute i naturen. Med en knytis-picknick eller en enkel måltid som lagas på plats har alla råd att vara med! Det är också ett fantastiskt sätt att umgås med naturen, eller med sina egna tankar.

I sin tredje kokbok med billig och klimatsmart mat har Hanna Olvenmark tagit fram recept som passar att antingen packa i ryggan eller som enkelt kan kokas ihop på ett stormkök för den som har ett sådant. Det blir piroger och pastasallader, one-pots och matiga crêpes. Och till efterrätt? Glass i termos förstås! Till varje recept hör en packlista, och alla måltider är som vanligt klimatberäknade och kostar max tio kronor.

Populära recept: Portionen under tian: Äta ute

POPULÄRT
Pizzabullar
Hanna Olvenmark
Betyg: 4.3 av 5 (19 röster)

Pizzabullar

Hanna Olvenmark
30 min + jäsning
Hannas favoritpiroger
Hanna Olvenmark
Betyg: 4.8 av 5 (5 röster)

Hannas favoritpiroger

Hanna Olvenmark
1.5 h
ENKELT
Minestronesoppa med röda linser
Hanna Olvenmark
Betyg: 4.5 av 5 (8 röster)

Minestronesoppa med röda linser

Hanna Olvenmark
30 min