Ponzusill med chili och ingefära

Ponzusill med chili och ingefära

5 ingredienser

10 min

Riktigt god sill med spännande smaker som du enkelt svänger ihop själv. Smaksätt med soja, ponzu, ingefära och chili.

Ta fram det bästa med Kikkoman
kikkoman_produktbild_05

Ta fram det bästa med Kikkoman

Kikkoman Ponzu - Fräsch, fyllig och mjuk citrussmak. Perfekt till fisk och skaldjur, såser, buljonger och marinader.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp 5-minuterssill
  • 1 bit färsk ingefära
  • 1 dl Kikkoman Ponzu-sojasås
  • 0,5 dl Kikkoman sushi-risvinäger
  • chiliflakes

Gör så här

  1. Dela sillen i cm tjocka bitar. Skala ingefäran och skär i tunna skivor. Varva sill och ingefära i en glasburk. Häll över ponzu och risvinäger samt strö över lite chiliflakes. Låt stå i kylskåpet över natten innan den ska serveras.
TIPS!
Fler tips!
Koreansk råbiff med majo

Fler tips!

Fler tips och goda recept från Kikkoman hittar du här!

Läs mer