Koreansk råbiff med majo
kikkoman_logo_svg
Originalet och hantverket från Japan. Med en naturligt kraftig umami och god sälta är Kikkoman är en mästare på att trolla fram och lyfta andra smaker!

Med endast fyra ingredienser (sojabönor, vete, vatten, salt) och en lagring på sex månader utvecklar Kikkoman sojasås närmare 300 aromämnen. Med andra ord en riktig smaksättare av rang. Kikkoman grundades för 400 år sedan och har blivit marknadsledande inom japansk soja världen över och produktionen ser nästintill likadan ut idag som den gjorde då. Under åren har sortimentet utökats och idag kan du hitta alltifrån originalsojan till ekologisk soja, glutenfri soja, ponzu, risvinäger och pokesås för att nämna några.

Kikkoman – mästaren på att lyfta andra smaker

Goda recept med Kikkoman

ENKELT
Kikkoman Snabba nudlar med edamame och het chiliolja
Krämig ponzudipp med sriracha
POPULÄRT
Koreansk råbiff med majo
Mac´n’cheese med hett pankocrunch
Picklad fänkål med vanilj
Kikkoman Ponzusill med chili och ingefära
Asiatisk pesto
S.O.S. med asiatiska smaker
Heta picklade tomater
Picklad rödkål med apelsin
POPULÄRT
Dan Dan nudlar med sichuankryddade räkor
Kung Pao kycklingwok
Pastasallad med varmrökt lax