Klibbiga revben

Snabb köttskola med Filip Poon

Vilka delar får du ut från en lammsadel? Varför är fläskkarrén så extra god? Och varför ska du välja vakuumförpackat kött? Häng med på Filips Poons snabba köttskola där han går igenom de olika köttdetaljerna.

Poons köttskola om lamm

00:44

Filip Poons köttskola om lamm

Filip Poon visar vilka styckdelar man får ut av en lammsadel.

Poon om styckdetaljen skinka

00:58

Filip Poon om styckdetaljen skinka

Undrar du vilka delar man kan få ut från en skinka? Filip har svaret!

Poons köttskola om fläskkarré

00:34

Filip Poons köttskola om fläskkarré

Filip berättar om en av sina favoriter - fläskkarrén!

Varför ska man välja vakuumförpackat kött?

00:58

Varför ska man välja vakuumförpackat kött?

Filip Poon berättar om skillnaden på olika köttförpackningar och varför han föredrar vakuumförpackat kött.

Poon om grissida

00:43

Filip Poon om styckdetaljen grissida

Filip Poon berättar om hur de olika delarna av en grissida används.

Klibbiga revben

Klibbiga revben

Betyg: 3.6 av 5 (33 röster)
TIPS

För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: