Pinchos med kaprisfärskost, rödbeta och sardell

Pinchos med kaprisfärskost, rödbeta och sardell
Foto: Mattias Larsson
Mattias-Larsson
Mattias-Larsson

Pinchos med kaprisfärskost, rödbeta och sardell

6 ingredienser

50 m

Pinchos är den perfekta plockmaten för soliga dagar! Toppa en bit baguette med rödbetor, sardeller och en kräm på färskost och kapris.

Ingredienser

portioner st
  • 4 delikatessrödbetor
  • 8 skivor baguette
  • olivolja, salt och flingsalt
  • 8 sardellfiléer

Kaprisfärskost

  • 50 g färskost
  • 1 msk kapris

Gör så här

  1. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten ca 40 minuter. Skölj i kallt vatten och dra av skalet. Dela sedan rödbetorna på mitten.
  2. Blanda färskost med lätthackad kapris.
  3. Stek baguetteskivorna frasiga i olivolja i en het stekpanna.
  4. Bred färskosten på baguetten. Lägg på rödbeta och sardeller.