Persiko- och pekannötssallad

Persiko- och pekannötssallad
Foto: TV4
Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Persiko- och pekannötssallad

9

2 steg att laga

7 ingredienser

15 m

Underbar sallad med färska persikor, rädisor och honungsrostade pekannötter. Serveras med fördel till grillat.

Ingredienser

portioner6 portioner
  • 1 förp salladsmix
  • 2 persikor
  • 1 knippe rädisa
  • 2 salladslökar
  • 2 dl pekannötter
  • olivolja
  • honung

Gör så här

  1. Lägg salladen i en stor skål. Skiva persikor, rädisor och salladslök tunt och blanda ner i salladen.
  2. Hetta upp en stekpanna och rosta pekannötterna med olivolja och honung några minuter. Toppa salladen med honungsrostade pekannötter och servera direkt.
TIPS!
läs mer
Sofia Antonsson 2

4 tips för känslig mage

Dietisten Sofia Antonssons tips för dig med IBS

Läs mer