Pastasallad med pesto och parmesan

Pastasallad med pesto och parmesan

8 ingredienser

20 min

Enkel, god och färgglad pastasallad med klassiska smaker från Italien!

Zeta Pesto alla Genovese
Zeta Pesto alla Genovese 2021

Zeta Pesto alla Genovese

 Den djupa basilikatonen som avrundas av Grana Padano gör Zetas pesto till en mångsidig smakförhöjare!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 300 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca
  • 190 g Zeta Pesto alla Genovese (1 burk)
  • salt
  • peppar
  • 12 körsbärstomater, delade
  • 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån, finriven
  • färsk basilika, till dekoration
  • 1 rödlök, skivad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Spola pastan kall.
  3. Blanda pastan med peston och smaka eventuellt av med lite salt och peppar.
  4. Garnera med tomater, rödlök, parmesan och basilika.
TIPS!
Fler tips från Zeta!
Minifrittata med sparris och spenat

Fler tips från Zeta!

Fler tips och goda recept från Zeta!

Läs mer