I samarbete med Old El Paso

Pankofriterad fish taco med hot mayo, mangosalsa och kokosflakes

30 m
4
Pankofriterad fish taco med hot mayo, mangosalsa och kokosflakes
Foto: Old El Paso
30 m
4

Du behöver

Pankofriterad fisk

  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • 3 dl pankoströbröd
  • 1 l rapsolja

Hot mayo

  • 2 dl majonnäs
  • 4 msk Srirachasås
  • salt och peppar

Mangosalsa

  • 200 g mango, färsk eller tinad frusen
  • 1 röd chili
  • 0,5 lime, saften
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • färsk koriander, efter smak
  • salt och peppar

Servering

  • 1 pkt Old El Paso Stand Stand ‘N Stuff Mini Tortillas
  • rödkål, strimlad
  • kokosflakes

Gör så här

  1. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbrödet.
  2. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 minuter. 
Låt rinna av på hushållspapper.
  3. Blanda majonnäs och stark sås, smaka av med salt och peppar.
  4. Skär mangon i mindre bitar. Finhacka chilin. Blanda allt tillsammans med limejuice, olivolja och äppelcidervinäger. Tillsätt koriander efter smak och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera allting i tortillabröden tillsammans med strimlad rödkål. Garnera med kokosflakes och ringla över Hot Mayo.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso