Öppen omelett med ansjoviskryddad sillfilé

POPULÄRT
Öppen omelett med ansjoviskryddad sillfilé
Foto: Tv4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Öppen omelett med ansjoviskryddad sillfilé

10 ingredienser

15 m

Öppen omelett med ansjoviskryddad sillfilé, rödlök, gräddfil och cheddarost är en perfekt rätt att avnjuta i påsk.

Ingredienser

portioner2 - 4
  • 4 ägg
  • 2 msk grädde
  • salt
  • vitpeppar
  • smör
  • 4 sillfiléer, ansjoviskryddade
  • 1 rödlök
  • 1 dl gräddfil
  • 60 g cheddarost, riven
  • dill

Gör så här

  1. ”Slå ”äggen med grädden, salt och peppar.
  2. Smält smöret, slå på omelettsmeten och grädda till en krämig omelett.
  3. Lägg ut sillfiléerna på omeletten. Fördela finhackad lök över och lägg ut små klickar med gräddfil. Avsluta med att strö över riven ost och garnera med dill.