Omelett med spenat och champinjoner

Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Omelett med spenat och champinjoner

36

3 steg att laga

8 ingredienser

20 m

En omelett är alltid en bra idé till lunch! Blanda ner lök, champinjoner och spenat i omeletten och toppa med fetaost!

Ingredienser

portioner1 portioner
  • 5 champinjoner
  • 0,5 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 70 g bladspenat
  • 2 ägg
  • salt
  • svartpeppar
  • 50 g fetaost

Gör så här

  1. Skiva champinjoner och rödlök. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn svamp och lök några minuter. Lägg ner spenat så det mjuknar lite.
  2. Vispa ihop äggen i en skål och strö på salt och peppar. Häll över äggsmeten och stek på medelvärme tills omeletten är fast.
  3. Smula över ost och servera.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Kycklingfilé med vitkålsgratäng

Hälsosam nystart!

6 smarta tips för att hitta motivationen

Läs mer