Nobelmenyn 2006

Ät som Drottning Silvia och alla Nobelpristagarna - här är Nobelmenyn från 2006.

Håkan Thörnström avslöjar hemligheten bakom allas leenden på Nobelfesten: maten! För visst är det svårt att inte dra på mungiporna när man läser de här recepten. Lyxa till det hemma och tillaga en minnesvärd middag, värdig en vinnare.

Nobelmiddagen 2006

Andra recept med Nobelkänsla

Glaserat ankbröst
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Glaserat ankbröst

Nikolaj Kirk
30 min
Kalvfilé Oscar
Pelle Johansson
Betyg: 3.02 av 5 (41 röster)

Kalvfilé Oscar

Pelle Johansson
40 min
Fisk- och skaldjurscocktail
Pelle Johansson
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Fisk- och skaldjurscocktail

Pelle Johansson
35 min
Parmaknyten med färskost
Monika Ahlberg
Betyg: 3.29 av 5 (7 röster)

Parmaknyten med färskost och fikon

Monika Ahlberg
10 min