• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Minigino med kokos

Minigino med kokos
Foto: TV4

Minigino med kokos

6 steg att laga

6 ingredienser

30 min

God efterrätt med frukt och vit choklad. Serveras med hemmagjord glass. /Matte Karlsson

Mattes vintips
I Casei Recioto art. nr 77207

Matte bjöd även på

Västerbottenpaj


Rullad sjötunga



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 1 banan
  • 1 kiwi
  • 5 jordgubbar
  • 200 g vit choklad
  • riven kokos
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva frukterna och lägg dem i små ugnsformar.
  3. Hacka den vita chokladen.
  4. Strö choklad och kokos över frukten.
  5. Låt Ginon stå i ugnen tills chokladen och kokosen fått lite färg.
  6. Servera Ginon varm tillsammans med vaniljglass.