Änglamat med blodstänk

0 röster
3h
1

Fryst toddy med blodgrapejuice och färska bär. /Ma Oftedal

Vintips
Art nr 77 094 Sparkling Santa Ana

Ma bjöd även på

Moder jords välsignelse


Prästens torsk



Kolla in alla recept från

Klockan åtta hos stjärnorna


Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
3h
1

Du behöver

  • 1 äggula
  • 2 msk socker
  • 0,5 dl grädde
  • 1 dl grapejuice
  • Bär, färska

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Vispa grädden för sig och blanda försiktigt ihop med äggblandningen.
  3. Häll upp cirka 2/3 i glasskålar eller glas och ställ i frysen i minst 3 timmar.
  4. Häll juicen över toddyn och servera med färska bär.
4 maj 2011
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept