Lyxig macka med cashewnötsdipp och grön topping

0 röster
15 m
3 mackor
15 m
3 mackor

Du behöver

Cashewnötsdipp

  • 2 dl cashewnötter
  • 5 röda cocktailtomater, alt. 1 stor tomat
  • 4 soltorkade tomater
  • 1 röd paprika, urkärnad
  • 1 tsk lantbuljong
  • 2 msk näringsjäst
  • 0,5 citron, pressad
  • 0,25 chilifrukt

Servering

  • 3 skivor glutenfritt bröd
  • 0,5 fänkål
  • 0,5 zucchini
  • 1 salladslök
  • 2 dillkvistar
  • 6 gula cocktailtomater

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till cashewnötsdippen till en grov dipp.
  2. Klicka ut dippen på brödskivorna.
  3. Hyvla fänkål och zucchini tunt. Skiva salladslök och dela dillkvistarna i små vippor.
  4. Klyfta tomaterna och lägg ut toppingen lite stökigt på varje macka.
24 maj 2017

Fler goda recept