Krämig potatissallad med kapris
Krämig potatissallad med kapris
8 ingredienser
25 min
Krämig potatissallad med kapris och gräslök. Toppa med stora kaprisbär så blir det här grilltillbehöret både gott och vackert. /Lisa Lemke
Här hittar du
allt du behöver veta om potatis
.
Ingredienser
- 600 g färskpotatis
- 2 tsk dijonsenap
- 0,5 tsk honung, flytande
- 1,5 dl gräddfil
- 2 dl gräslök, finhackad
- flingsalt
- svartpeppar, grovmalen
- 2 dl kaprisbär (gärna cocktailkapris)
Gör så här
- Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
- Låt den svalna något och skär eventuellt potatisen i mindre bitar.
- Rör samman dijonsenap, gräddfil, honung samt hälften av gräslöken.
- Krydda med salt och svartpeppar.
- Sväng runt potatisen med dressingen och toppa med resten av gräslöken samt stora kaprisbär.