Tunnbrödssnittar med anjovis

2 röster

Goda snittar på stekt tunnbröd med smält ost, dill, lök och anjovis mellan. Lite som en quesadilla fast med svenska smaker!

Visa mer

Du behöver

  • 2 gula lökar
  • 12 anjovisfiléer
  • 1 kruka dill
  • 200 g prästost, riven
  • 2 stora mjuka tunnbröd

Gör så här

  1. Skiva löken mycket tunt.
  2. Placera tunnbröden på skärbrädan, bred ut delar av den rivna osten på halva tunnbrödet. Placera ut ansjovisen ovanpå osten, ca 5-6 filéer per tunnbröd.
  3. Toppa med plockad dill, lök och ytterligare ett lager av ost.
  4. Vik över tunnbrödet och tryck till.
  5. Stek sedan i olja tills osten har smält. Pressa till tunnbrödet några gånger medan det steks så det håller ihop.
  6. Skär upp och servera!
17 maj 2013

Laddar fler recept